вторник , 30 април 2024
Водещи новини
Полицейска кола. СНИМКА: архив на oshtepan.com

Срещу 15-годишен панагюрец е образувано полицейско производство

Полицейски производства срещу четирима шофьори са образувани през изминалото денонощие. Едно от тях е в Панагюрище. Снощи на улица в града автопатрул извършил проверка на 15-годишен тийнейджър с мотоциклет „Кавазаки“. Освен че младежът е неправоспособен, се оказало, че возилото е без регистрационна табела.

По време на рутинни проверка екипи на полицейските управления в областта са засекли 38-годишен от Велинград и 19-годишен от село Калугерово. Двамата били зад волана на автомобилите си съответно с 1.36 и 2.16 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Най-фрапиращ е случая с 21-годишен мъж от септемврийското село Варвара. Вчера рано сутринта на улица в селото станал пътен инцидент. Млад мъж загубил управлението над лек автомобил „Ауди“ и се спрял в стоманобетонен стълб. За радост в резултат на произшествието няма пострадали хора. На местопроизшествието пристигнал автопатрул при полицейското управление в Септември. Униформените тествали водача с технически средства за употреба на алкохол и наркотици. И двата вида проби са оказали положителни, като при алкохолната дрегерът отчел 2.34 промила.                                                    ИЗТОЧНИК:Пресцентър ОДМВР-Пазарджик   

 

Вижте още

От 1 април е пожароопасен сезон в горските територии на област Пазарджик

Със своя заповед областният управител на Пазарджик Валентина Кайтазова определи за пожароопасен сезон в горските …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва бисквитки (cookies), за да Ви покажем съдържанието, което Ви интересува. Използвайки този сайт, Вие се съгласявате с нашите условия.