Кметът на село Попинци Стоянка Ставрева отрече датите за срещи между попинчани и ръководството на "Асарел-Медет" АД да са съгласувани с нея

Написана от  Неделя, 13 Май 2018 13:41
Казаното от изпълнителния директор на „Асарел-Медет” Делчо Николов, че датите на срещите с жителите на Попинци са съгласувани с мен, не отговаря на истината. 
Това заяви кметът на село Попинци Стоянка Ставрева на събранието на 12 май в местното читалище във връзка с недоволството на жителите от инвестиционното намерение на "Асарел - Медет" АД  за геоложки проучвания за медна руда.
Това не е единственото нещо, излязло от устата на ръководители на дружеството, което не е вярно, но в случая съм лично засегната, защото беше разпространено писмено и от медиите, добави Ставрева (ред.бел.: По обяд на 12 май от отдел "Комуникации" на "Асарел-Медет" АД разпространиха чрез електронните медии становището на компанията относно начина на комуникация и отправената към тях покана за участие в събранието на 12 май ).
"Разбрахме се да се чуем и уточним датите след почивните дни по Гергьовден. Но в навечерието на празника с мен се свърза Томи Наплатанов и ме уведоми, че са взели решение срещите да бъдат на 8 и 10 май. Когато му казах, че не разполагаме с информация за разговори и въпроси, той ме уведоми, че на работещите попинчани в „Асарел-Медет” били раздадени материали и те щели да обяснят на хората, разказа г-жа Ставрева ситуацията около начина на комуникация между Кметството в село Попинци и "Асарел-Медет" АД.

Не разбирам как хем искат да се срещат с обществеността на Попинци, хем ги няма, когато хората са се събрали, като при това са били поканени да участват, изрази недоумението си Стоянка Ставрева. Тя каза, че не приема такъв начин на комуникация, и 
категорично заявяви, че, ако се стигне до заседание на Общински съвет – Панагюрище, ще внесе отрицателно становище. "Надявям се, те да вземат решение в интерес на хората, за което са се клели при встъпването си в длъжност”, заключи кметът на Попинци.

Източник: videlinabg.com и предаване на живо в социалните мрежи
СНИМКАТА на г-жа Стоянка Ставрева е от архива на oshtepan.com,
а СНИМКАТА с многото хора е от събранието на 12 май и е предоставена от г-жа Елена Ненкова
Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси