Ученици от СУ "Св.Св.Кирил и Методий" в Стрелча чистиха парка по собствена инициатива. Кметът Стойно Чачов им благодари лично

Написана от  Четвъртък, 12 Април 2018 21:26
Днес кметът на община Стрелча Стойно Чачов се срещна  с петима ученици  от СУ „Св.Св.Кирил и Методий“, които подеха инициатива да почистят градския парк,
станал обект на вандалска проява преди дни. Учениците Константин Койчев, Ивет Иванова, Петя Петкова, Кръстьо Загорски (и четиримата от VII a класи малко по-големият Борис Нешев не само почистиха парка в Стрелча, а и поставиха и надписи, призоваващи жителите и гостите на града към поддържане на чиста околна среда.
„Проведохме много откровен разговор за техните очаквания и надежди за развитието на родната ни Стрелча. А аз ги уверих, че винаги ще имат моята подкрепа като кмет и съдействието на община Стрелча за всяка тяхна благородна идея, свързана с развитието на града ни“, написа във фейсбук профила си кметът Чачов.

СНИМКИТЕ са от фейсбук профила на Стойно Чачов
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси