От спектакъла "Занапред - добър е Господ" таланти от СУ "Нешо Бончев" събраха 1060 лева, с които ще помогнат на други таланти

Написана от  Сряда, 11 Април 2018 19:01
По сценарий на учителя Нистор Хаинов в края на март талантливи ученици от СУ „Нешо Бончев“ представиха спектакъла „Занапред – добър е Господ“,
създаден по текстове на Захари Стоянов, Иван Вазов и Петър Константинов и посветен на героите от Априлската епопея. Инициативата бе не само част от празничния календар на училището, посветен на патрона му, но бе и поредната благотворителна акция в училищния проект „Едно училище за всички“, подкрепен от ЦПО-гр. София.
С помощта на публиката /ученици и гости/, която изпълни голямата зала на панагюрския театър, беше събрана сумата от 1060 лв. По решение на ръководството на училището средствата ще бъдат дарени на талантливи ученици от СУ „Нешо Бончев“, които представят СУ „Нешо Бончев“ на национални състезания, пленери, олимпиади.
Първите, които ще бъдат подкрепени, са изявените млади художнички Анастасия Лулчева и София Николаева, които ще участват в национален пленер от 17-ти до 20-ти април.

Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси