След побой в първите часове на Великден 28-годишен панагюрец е хоспитализиран в МБАЛ "Уни Хоспитал" с фрактура на челюстта

Написана от  Неделя, 08 Април 2018 10:29
Дързък побойник, причинил телесна повреда на жертвата си, е задържан от служители на РУ-Панагюрище.
Около 02 часа в събота на улица в средногорския град неизвестен нападнал 28-годишния И.Р. Нападателят нанесъл удари на жертвата си, в резултат на което се наложило младият мъж да бъде хоспитализиран в местната болница с фрактура на челюстта. Установено е, че при побоя изпаднал портфейлът на И.Р. Извършителят видял това и решил да го вземе. В него имало лични документи и неголяма сума пари. С работата по случая се заели служителите на полицейското управление в средногорския град. При проведените оперативни действия „по горещи следи” било установено, че автор на побоя е 47-годишният Б.Д. от същия град. При задържането му той сам предал на криминалистите откраднатия портфейл. Извършителят е приведен в ареста на полицейското управление, а спрямо него е образувано полицейско производство.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси