инж.Николай Лулов; сн. вдясно - с. Панагюрски колонии. инж.Николай Лулов; сн. вдясно - с. Панагюрски колонии. pa-media.net; сн. вдясно - архив oshtepan.com

РИОСВ с нов шеф

Написана от  Сряда, 21 Август 2013 14:03
От Регионалната инспекция по околната среда и водите съобщиха, че със заповед на министъра на околната среда и водите Искра Михайлова, считано от 12 август 2013 година, Велина Витекова е назначена за директор на РИОСВ-Пазарджик.
Велина Витекова е инженер-еколог с магистърска степен от ЮЗУ „Неофит Рилски” - Благоевград. Второ висше образование по специалност „Счетоводство и контрол” получава във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий”.
Професионалният си стаж в областта на екологията натрупва в
периодите 2002 – 2005г. и 2009 – 2011г. в администрацията на община Пазарджик като главен експерт в сектор „Екология”.
На 19 август г-жа Витекова официално се е представила пред екипа на инспекцията.
Преди по-малко от месец всички 16 шефове на регионални инспекции бяха освободени. Сред тях беше и Николай Лулов, директор на РИОСВ – Пазарджик. От министерството тогава обещаха, че ще в близките месец-два ще се организират конкурси. Обява за такъв на сайта на РИОСВ в трите седмици преди представяне на новия шеф обаче не е имало.
Лулов стана шеф на инспекцията в началото на 2010 година, преди това беше главен еколог в най-голямата панагюрска фирма, председател на комисията по евроинтеграция в Общински съвет Панагюрище мандат 2003-2007 година.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси