Зам.-кметът Г.Павлов Зам.-кметът Г.Павлов Архив: в-к "Оборище"

Отстранени са проблемите с течове в общински школа

Написана от  Неделя, 14 Юли 2013 10:45
Вече са отстранени проблемите в компроментираните участъци на трите школа, в които бе реализиран проектът „Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общинската образователна структура”: ОУ „20 април”, СОУ „Нешо Бончев” и ОУ „Проф.Марин Дринов”.
Това съобщи в отговор на oshtepan.comзам.-кметът на община Панагюрище по стопанските въпроси Георги Павлов.
Въпросът към него бе зададен във връзка с писмата на директорите на ОУ „20 април” Минка Ланджева и СОУ „Нешо Бончев” Веска Барова.
„... Продължават течовете от покрива на столовата по фасадата на училището, които се появиха след саниране на училището”, докладва М.Ланджева в последния ден на февруари 2013 тодина, а в началото на юни т.г. В.Барова пише до кмета на общината Никола Белишки следното:
„...Установява се, че от много участъци на ремонтирания покрив тече вода в коридора и учебните кабинети на третия етаж на сградата. Особено обезпокоително е стичането на вода по кабелите на осветителните тела. По време на валежи стълбището се наводнява от водата, която се стича през пролуките на витражите...” Тъй като ремонтираните по проекта сгради и на трите училища са в гаранционен срок, проблемите са отстранени от фирмата изпълнител на проекта, уточни зам.-кметът Павлов. Проектът "Въвеждане на мерки за енергийна ефективност в общинската образователна инфрастуктура бе реализиран окончателно през лятото на 2011 година по времето на предишния кметски състав.
Оценете
(2 гласа)

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси