Кметът на общината Никола Белишки и надпис на бившата детска млечна кухня, готвенето за която бе прехвърлено към Социалния патронаж Кметът на общината Никола Белишки и надпис на бившата детска млечна кухня, готвенето за която бе прехвърлено към Социалния патронаж архив oshtepan.com

С кетъринг услуга заместват готвенето в Социалния патронаж

Написана от  Вторник, 19 Май 2015 15:24
Дейността на Социалния патронаж е възстановена от днес – 19 май, съобщи в телефонен разговор кметът на общината Никола Белишки.
Той уточни, че дейността на кухнята към патронажа временно е преустановена с кметска заповед, като част от работещите са пуснати в платен годишен отпуск. Миналата седмица представители на Агенцията по безопасност на храните са направили оглед на две помещения, които общинското ръководство е предложило да бъдат пригодени за кухня, но специалистите не са ги одобрили. Затова временно хората към патронажа получават храна от фирмата, която подсигурява храната на училищата в града и ресторанта в хотел „Каменград“. 
Припомняме, че миналата седмица ръководителят на Социалния патронаж Никола Николов на своя глава прекрати дейността му без знанието на Белишки. Пак тогава беше изнесено и оборудването от сградата на панагюрската болница, където се помещаваше кухнята на патронажа. Като причина за действията си Николов изтъкна започналото преструктуриране на болницата и невъзможността там повече да се приготвя храна, понеже няколко пъти били спирани водата и токът.


Оценете
(3 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси