гл.инс.Стоян Добрев гл.инс.Стоян Добрев ОДМВР-Пазарджик

Отличиха полицаи. Сред тях 2 от Панагюрище

Написана от  Неделя, 07 Юли 2013 13:05
За проявена инициативност и постигнати високи резултати в служебната дейност по случай Професионалния празник на служителите от МВР – 5юли, със свои заповеди директорът на ОДМВР-Пазарджик комисар Стоян Зайков е отличил служители по структурни звена, както следва: РУП - Септември – 7 служители; РУП - Велинград – 23 служители; РУП-Панагюрище – 2 служители; Администрация на ОДМВР – 2 служители.
Това съобщи за медиите говорителят на ОДМВР – Пазарджик Мирослав Петров. В прессъобщението се уточнява, че това е станало на тържествена церемония в заседателната зала на дирекцията, на която са присъства директорът на областната дирекция комисар Стоян Зайков, началници на структурни звена от цялата област, редови служители. Със заповед на министъра на вътрешните работи Цветлин Йовчев с едно от най-високите отличия „Почетен знак на МВР” - III степен, е награден заместник-директорът на ОДМВР-Пазарджик главен инспектор Стоян Добрев. Наградените от Панагюрище полицаи са Стефан Кокотанеков и Асен Бозев.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси