Стоян Иванов и част от сайта на наградите "Златна ябълка". Стоян Иванов и част от сайта на наградите "Златна ябълка". Предоставена от С.Иванов; сн. вдясно - http://1june.nmd.bg

Панагюрско момче е номинирано за Герой на децата и наградата „Златна ябълка”

Написана от  Четвъртък, 07 Май 2015 08:22
20 са тазгодишните номинации за Герой на децата в наградите „Златна ябълка”, организирани от Националната мрежа за децата.
Един от тях е 14-годишният Стоян Иванов, който е ученик в СОУ „Нешо Бончев” и председател на клуб „Млади възрожденци” към Обединен детски комплекс. Номинацията на Стоян е направена от Никола Кацарев, а мотивите са – „За Коледа и Великден, той подарява ръчно изработени картички на децата от местния дом за деца с увреждания в града, в който живее. Така той дарява искрица надежда на тези мили дечица. С този жест Стоян показва на децата, че обществото не е безлично към тях и им дарява надежда.”
Всички номинирани с вдъхновение, желание и усилена работа са помогнали живота на децата и техните семейства да стане по-добър, акцентират организаторите. За Героя на децата ще може да се гласува до 20 май. Този, който получи най-много гласове, ще бъде отличен по време на годишната церемония по връчване на награди „Златна ябълка“ в „Модерен театър“ на 1 юни 2015 г. от 19:00 часа.
Оценете
(11 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси