Благотворителността е свързана с надежда. Благотворителността е свързана с надежда. dnevnik.bg; сн. вдясно - novini.bg

Над 21 000 за Георги Крушевски

Написана от  Петък, 05 Юли 2013 09:00
На 4-ти юли сумата, събрана в сметката на 10-месечния Георги Крушевски за операция на очите му, възлизаше на 21 200 лева, съобщи неговата майка.
В негова подкрепа част от талантливите деца от „Звезден клас 2012” организира благотворителен концерт на 2 юли под патронажа на Лайънс клуб - Панагюрище и с медийното партньорство на Медиен център „Оборище” ЕООД. От продажбата на билети, дарения в касичката на входа на театъра и средства, предоставени от хора и институции, бяха  събрани 16 742 лева. Десетмесечният Георги Крушевски се нуждае от спешна операция на очите заради ретинопатия. Операцията ще бъде извършена в болница в Белгия. Сумата, която е необходима за интервенцията, е 15 000 евро. 
На 2 юли в театъра публиката дари с аплодисменти всички участници в благотворителния концерт: талантливите деца от „Звезден клас-Панагюрище“2012, възпитаници на музикалния педагог Нона Немигенчева, Представителен мажоретен състав при СОУ „Нешо Бончев“с ръководител Мария Бензарова, вокалната формация от учители, родители и приятели на ОУ „Проф. Марин Дринов“ с ръководител Пепа Филина, ФТС „Средногорска жарава“, Ненчо Илчев- eдин от най-обичаните съвременни български актьори, групата “Voiceland”.   


Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси