Част от Управителния съвет и Общото събрание на читалище "Виделина" Част от Управителния съвет и Общото събрание на читалище "Виделина" Марина Тричкова

Преизбраха Тасева за председател на „Виделина”

Написана от  Вторник, 02 Юли 2013 14:11
На провелото се на 1 юли отчетно-изборно събрание на панагюрското читалище „Виделина - 1865” делегатите на Общото събрание преизбраха настоящия председател Спаска Тасева и обновиха състава на Управителния съвет.
В него остават Петър Тодоров, Анета Калпакова, Андрея Манев и Бойко Гатев, а новите лица са Ясен Христов, Цвятко Ценов, Нора Кунчева, Стефан Рапонджиев, Надежда Васева и Красимира Тодорова. Членовете на Общото събрание на „Виделина” са 150. Веднага, щом бе факт кворумът от 76 присъстващи в театралния салон, събранието започна.
Отчет за юни 2010 година – юни 2013 година представи Спаска Тасева, определила периода като изпълнен с предизвикателства и амбиции. Наред със запазване и утвърждаване на двата основни състава от самодейци – Духов оркестър „Делчо Радивчев” и смесен хор, много усилия са положили за развитие на театрален състав, танцовия фолклорен състав „Средногорска жарава”, литературния клуб „Виделина”, поп рок групата „Алфа Бета” и младежката рок банда „Квазер”. Всички състави с над 140 самодейци работят и се изявяват успешно, подчерта старият нов председател.
Отчетени бяха и редица подобрения в материалната база. Не бе пропуснато сътрудничеството с общинското ръководство, бизнеса, гражданите.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси