Видими следи от насилие по трупа на жената blagoevgrad.eu; сн. вдясно - balkanec.bg

Видими следи от насилие по трупа на жената

Написана от  Понеделник, 10 Юни 2013 21:24
Трупът на 61-годишната Минка Влашка е намерен в частен дом. Това каза в телефонен разговор за oshtepan.com тази вечер към 20.30 часа говорителят на Областна дирекция на МВР – Пазарджик Мирослав Петров.
При направения оглед е имало „видими следи от насилие по трупа”. Освен криминалисти днес по обяд на огледа на тялото е присъствал и съдебен лекар. Предстои аутопсия. Криминалисти и от Панагюрище, и от областта са направили щателен оглед на целия район. И към момента продължават процесуалните действия, уточни говорителят на ОДМВР – Пазарджик. Тъй като не е оторизиран от наблюдаващия прокурор, той не разкри детайли и не отговори на част от въпросите на oshtepan.com, но каза, че става дума за „тежко умишлено престъпление”.  
Повече от два поредни дни целият състав на панагюрското полицейско управление, криминалисти и от областния град, полицейски началници от високо управленско ниво са се занимавали с издирването на изчезналата на 7 юни вечерта Минка Влашка, родена през 1952 г. При съвместните действия трупът й е бил открит преди обяд днес – 10 юни. Само за няколко часа из Панагюрище се разнесоха различни версии за кошмара около смъртта на жената. От ОДМВР- Пазарджик обещаха да разкрият част от детайлите утре, след като разреши наблюдаващият прокурор.
Както oshtepan.com писа, покойната е работила в хранителния магазин на ул.”Райна Княгиня” срещу църквата „Св.Георги Победоносец”. В 20.00 часа на 7 юни тя е заключила магазина и си е тръгнала за вкъщи. Запознати съобщиха неофициално още в събота вечерта, че чантата й е била намерена в контейнер.
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси