Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Употребените дискове не са за изхвърляне Употребените дискове не са за изхвърляне Павлина Вайсилова

Детско творчество в Световния ден на околната среда

Написана от  Сряда, 05 Юни 2013 20:31
В различни ателиета се включиха днес десетки тийнейджъри от панагюрските училища по повод Международния ден на околната среда.
Инициативата бе организирана от Обединения детски комплекс с финансовата подкрепа на най-голямата панагюрска фирма.
Момичетата и момчетата показаха завидно творческо въображение както в областта на изобразителното изкуство и приложните изкуства, така и в модния дизайн, използвайки отпадъчни екоматериали. И докато едни рисуваха, други   показваха как ръчно се произвежда хартия от отпадъци, трети допълваха творческата атмосфера с песни. В ателие „Любознайко” пък се включиха и децата, и част от малобройната публика, която пожела да провери знанията си биология, отговаряйки на различни въпроси за заобикалящата ни флора и фауна.
Екопразникът продължи два часа, като накрая със сътвореното бе подредена интригуваща изложба и всички участници получиха като подарък градински цветя.
Днешните инициативи в Обединения детски комплекс по повод Международния ден на околната среда с финансовата подкрепа на най-голямата панагюрска фирма вече са традиция. Преди няколко години десетки деца се включиха  организирания фотоконкурс, като запечатиха на лента прекрасни природни елементи и местенца от Средна гора.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино