Д-р Мирела Делибашева Д-р Мирела Делибашева Архив в-к "Оборище"

ДКЦ-то е преизпълнило показателите си

Написана от  Сряда, 05 Юни 2013 10:27
8000 лева е печалбата на „ДКЦ-І” Панагюрище ЕООД, стана ясно от представянето на финансовата 2012 година от управителя на дружеството д-р Мирела Делибашева.
Броят на преминалите пациенти относително се запазва, като се отчита незначително увеличение. На фона на демографската криза това е добър показател, изтъкна д-р Делибашева на 4 юни пред комисията по бюджет и икономика на общината. С реализирането на печалбата управителят е преизпълнил поставената му бизнес задача за годината и, вместо реализирана печалба от 5000 лева, тя е 8 000 лв.
Д-р Делибашева уточни, че от 3 години няма актуализация на цените от здравната каса и се работи съобразно медицинските стандарти. Съществени инвестиции в бившата поликлиника не са правени. Настоящата година обаче е стартирала с ремонт на покрива заради течове. На въпроси на съветници д-р Делибашева отговори, че асансьорът, завършен през пролетта, активно се ползва от пациентите и те са изключително благодарни за пускането му в действие.
По отношение на ортопеда д-р Николай Николов д-р Делибашева обясни, че е постигната договорка между него и кметския екип и лекарят остава част от ДКЦ-то, а кабинетите му няма да бъдат местени.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси