Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Христо Калоянов Христо Калоянов Още Пан

Христо Калоянов – депутат

Написана от  Понеделник, 13 Май 2013 10:23
По неокончателни данни Христо Калоянов от ГЕРБ ще е народен представител в 42-ото Народно събрание. Калоянов, който е общински съветник втори мандат от ГЕРБ, бе на трето място в листата на Бойкоборисовата партия в Пазарджишки избирателен район.
Дали и четвъртият в листата ще влезе, снощи до преди полунощ все още не се знаеше.                                                                                                                              
В първите часове, след като стана ясно, че Панагюрище ще има свой депутат, на въпрос на медията ни Христо Калоянов отговори, че каузата Панагюрище по-трудно ще бъде защитавана, ако партията му е в опозиция. Ако обаче има правителство, доминирано от ГЕРБ, Калоянов обеща да работи за финансово обезпечаване и прозрачно управление за местната власт – печелившата формула за облекчаване на общините. Европейските средства са основният инструмент, благодарение на който това може да се случи, акцентира още Калоянов. Според него е необходимо да се работи за договаряне на по-нисък праг за дофинансиране на проектите от страна на общините, допълни новият депутат.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино