Обекти на Горната чаршия в Панагюрище, на които е забранено  лепенето на предизборни плакати Обекти на Горната чаршия в Панагюрище, на които е забранено лепенето на предизборни плакати Павлина Вайсилова

Партии продължават да нарушават закона

Написана от  Понеделник, 19 Май 2014 16:27
Проверка днес на oshtepan.com из Панагюрище установи, че някои партии продължават да нарушават кметска Заповед №291 от 24 април т.г, с която се забранява поставянето на агитационни материали на автобусни спирки, електрически табла и стълбове.
 Журналистическата ни проверка установи също, че на някои автобусни спирки предизборните плакати са махнати, на други са правени някаквии опити за махане, а на трети са махнати едни и са заменени с други. Например, махнати са плакатите на ПП България без цензура и на тяхно място на някои автобусни спирки са залепени агитационни плакати на ПП Атака. Припомняме, че в Заповед №291/224.044.2014 са определени и местата с общински табла, на които е разрешено да се поставят агитационни материали. Таблата са 7 в различни райони на Панагюрище. Позволяваме си да припомним на кандидатите за български представители в Европейския парламент, че основанието за издадената кметска заповед е чл.44, ал.2 от Закона за местното самоуправление и местната администрация и във връзка с чл.183 от Изборния кодекс. Призоваваме жителите на Панагюрска община да не подминават пренебрежително подобни действия на каквито и да било кандидати, защото след избори на всички ни излиза много солено. А сметката от апатията и политическото късогледство я плащаме не само ние, а и нашите наследници.                                                                                                                                
Питайте децата си дали искат да плащат чужди дългове, па макар и родителски! Питайте ги в каква България искат да живеят – в правова или в бандитска?
Днес отново повечето мераклии за евродепутати нарушават елементарни правила, още преди да са избрани. Какъв маниер да очакваме от тях, ако влязат в Европейския парламент?
Оценете
(4 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси