Водопровод Водопровод Архив в-к "Оборище"

Приключват процедури по водни проекти

Написана от  Сряда, 08 Май 2013 13:38
Покана за сключване на договор с определения изпълнител по позиция 2 на проекта Интегриран инвестиционен проект за ВиК сектор за град Панагюрище е изпратил кметът на общината Никола Белишки.
От Общината уточняват, че по обособена позиция 1 тече процедура по обжалване решението за избор на изпълнител.
Проектът за ВиК сектора, заедно с тези за изграждане на регионалната система за отпадъци и строителството на яз. „Луда Яна”, е стратегически за общността. Обособените му позиции са:
1.“Инженеринг – работно проектиране, съгласуване, строителство, доставка и монтаж на технологично оборудване, пуск и въвеждане в експлоатация на пречиствателна станция за отпадни води с довеждащ колектор на гр. Панагюрище”
2: “Инженеринг – идеен и работен проект и съгласуване на ВиК мрежа и строителство на част от канализационната и съпътстваща водопроводна мрежа на гр. Панагюрище”.
От Общинска администрация съобщиха и за предстоящо подписване на договор с „Водно строителство – Хасково” АД за обект „Ремонт и саниране на напорен резервоар 3000 м3 от водопроводната мрежа на гр. Панагюрище, както и подмяна на съществуващите технологични тръбни разводки и спирателни арматури, намиращи се в кранова камера между двата стоманобетонни цилиндрични резервоара“.
Стойността е 365 837,86лв. без ДДС.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси