Контейнер за смет; сн. вдясно - заседанието на екокомисията снощи. Контейнер за смет; сн. вдясно - заседанието на екокомисията снощи. oshtepan.com

Подробни справки за ОП „Чистота” – всяко тримесечие

Написана от  Петък, 24 Януари 2014 09:37
След всяко тримесечие комисията по екология, туризъм, селско и горско стопанство на Общинския съвет ще разглежда подробни справки за дейността на общинското предприятие „Чистота”.
Това ще става в присъствието на управителя на „Чистота” Стайо Тушлеков. На заседанието си от вчера, общинските съветници от комисията разгледаха числата за ноември и декември миналата година. На питания за по-големи разходи за външни услуги, Тушлеков поясни, че ремонтите на автомобилите вече се извършват от фирма, а не със собствени сили и средства.
Справките показват още, че извършените курсове по сметосъбиране и извозване през декември са били 120, а през ноември 143. През 2012 година съответно са били 147 за последния месец на годината и 194 за предпоследния.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси