БЧК-Панагюрище дари над 340 лева на църквата в с.Поибрене= Продължава да събира средства чрез проекта "Книга купи - левче дари" СНИМКАТА е предоставена от БЧК - Панагюрище

БЧК-Панагюрище дари над 340 лева на църквата в с.Поибрене= Продължава да събира средства чрез проекта "Книга купи - левче дари"

Написана от  Понеделник, 14 Юни 2021 18:12
През месец април 2021 год. БМЧК-Панагюрище поднови Проект „Книга купи- левче дари”, започнал през 2019 год.
 Целта на Проекта е да се спасят книги, които дарители даряват на БЧК за добри каузи. Предлагайки книгите за левче, ние събираме средства, с които финансираме други наши проекти или даряваме. Събраните пари от първия етап на Проекта вложехме в организирането на празничен 1-ви юни с децата от Дневен център „Дъга”-Панагюрище.
         Вторият етап на Проект”Книга купи – левче дари” има за цел да събере средства, които да дарим на Инициативния комитет за възстановяване на църквата „Св.Троица” в с. Поибрене. Събраната сума до днес възлиза на 342/триста четиридесет и два /лв. По решение на Общинския съвет на БЧК-Панагюрище тя беше връчена на представители на Комитета в селото.
Младите червенокръстци излизаха с импровизирания щанд с книги четири дни и предложиха на гражданите над 300 заглавия. Ще продължим с предлагането на книги през есента за да увеличим сумата за дарението още!
         Благодарим на гражданите, които ни помогнаха да реализираме тази част от Проекта си и спасиха книжки, които на други хора не бяха нужни!
         Благодарим и на нашите доброволците, които помогнаха на младежите от БМЧК !
Нора Кунчева,
председател на БЧК-Панагюрище
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси