Част от продуктовата гама на InaEssentials и част от  екипа на ирмата Част от продуктовата гама на InaEssentials и част от екипа на ирмата Фейсбук пространството

Васил Ралчев: Нашата мисия е не да гоним печалба, а да направим InaЕssentials бранд на световно ниво

Написана от  Петък, 09 Април 2021 19:18
От началото на 2021 година панагюрската фирма InaEssentials вече предлага продуктите си
в Испания, Португалия, Белгия и Ирландия.
Фирмата регистрира над 150 000 нови клиенти и генерира рекордни обороти. Брандът има повече от 500 000 клиента и оперира в 16 европейски страни. Има индивидуален мениджър на всяка държава и изпраща стоката си от 8 логистични склада, позиционирани из цяла Европа.
Зад тези готини числа се крие уникален екип, който е движеща сила на всичко. Това  споделя в социалните мрежи младият панагюрски предприемач Васил Ралчев. Целта му е да постави България на картата на големите световни козметични брандове.
Васил Ралчев има смели мечти и работи здраво за тяхното сбъдване.
Върху продуктите на семейната компания той прилага опита си в областта на маркетинга, който има от университетат в Англия. Признава, че всичко се оказа в пъти по-голям бизнес от това, което си е представял. 
Всичко започва през 2019 година, когато Васил Ралчев започва този бранд като на шега, без да очаква, че ще попадне в това пътешествие. Васил Ралчев и Георги Димиров, мениджър на голяма част от онлайн магазините на Inaessentials, са движещ механизъм в нещо, което има собствен живот и се развива, но не само от техните преки действия, а на повече от 30 талантливи млади хора.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси