Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

До 11 април е удължен срокът за кандидатстване от Фондация "Искам бебе"

Написана от  Вторник, 06 Април 2021 08:10
Фондация „Искам бебе” и Ротаракт за втори път удължават срока за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми.
До 4 април от Панагюрище не е имало кандидатствали двойки, а Ротаракт-Панагюрище бе една от 12-те благотворителни организации в България, която на 7 и 8 март събра най-много средства с кампанията "С цвете в ръка". Задължително условие за подпомгане на кандидатите е да са жители на една от следните общини:
Банско, Разлог, Бургас, Добрич, Велико Търново, Кърджали, Стара Загора, Дупница, Панагюрище, Пловдив, Благоевград и София.
Желаещите да кандидатстват двойки трябва да изпратят своите заявления и документи на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  
Информация за кандидатстването и необходимите документи са посочени на този линк:
 http://iskambebe.bg/index.php?route=layout%2Fnews&path=64&news_id=212&fbclid=IwAR1spFhoX2fm6vt58Pz27AOKYfBPSviuSmDIQkEsXs-EHx6nvNPAG_P8oo4


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино