Удължава се срокът за кандидатстване за финансово подпомагане на двойки с репродуктивни проблеми

Написана от  Петък, 26 Март 2021 07:38
bebence
Приемът на документи за кандидатстване в съвместната благотворителна кампания на Ротаракт клуб и Фондация „Искам бебе“
 „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ се удължава до 04.04 /неделя/. Информация за кандидатстването и необхадимите документи са посочени на този линк:

http://iskambebe.bg/index.php?route=layout%2Fnews&path=64&news_id=212&fbclid=IwAR1spFhoX2fm6vt58Pz27AOKYfBPSviuSmDIQkEsXs-EHx6nvNPAG_P8oo4

 
Информацията за кандидатствалите двойки е строго поверителна
и личните им данни ще бъдат обработвани единствено от Фондация "Искам бебе".
Задължително условие към кандидатите е да са жители на една от следните общини:
Банско, Разлог, Бургас, Добрич, Велико Търново, Кърджали, Стара Загора, Дупница, Панагюрище, Пловдив, Благоевград и София.
Желаещите да кандидатстват двойки е необходимо да изпратят на e-mail адрес:  Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  попълнени и подписани публикуваните по-долу документи.
На финала на кампанията за всяка от посочените общини ще бъде избрана една двойка, която ще получи финансиране на ин витро процедура. Двойките ще бъдат определени чрез жребий в присъствието на нотариус, представители на Ротаракт Клуб и Фондация „Искам бебе“, като датата за това ще бъде уточнена допълнително и оповестена на сайта на фондацията.
Припомняме, че на 7 и 8 март едновременно в 12 града в страната доброволци от Ротаракт Клуб и Фондация „Искам бебе“ продаваха цветя с благотворителна цел. Сред тях бе и Ротаракт Клуб-Панагюрище, който събра рекордно висока сума - 5000.00 лева.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси