Момент от националната инициатива в Панагюрище на 7 и 8 март Момент от националната инициатива в Панагюрище на 7 и 8 март СНИМКАТА е от фейсбук профила на г-жа С.Илчева

От 13 март започва кандидатстването за финансиране на семейни двойки с репродуктивни проблеми

Написана от  Четвъртък, 11 Март 2021 21:02
На 7 и 8 март в 12 града в България, сред които и Панагюрище, се  проведе Националната инициатива „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“.
 Инициативата бе съвместна работа на Ротаракт България и фондация "Искам бебе". Общата събрана сума е 27 429.72 лева, обяви на сайта си фондацията.
Събраната сума от Ротаракт - Панагюрище ще бъде обявена другата седмица.
Всеки един от градовете /БЕЗ София/ ще предостави събраната сума на една двойка с репродуктивни проблеми от съответната община. Двойките ще бъдат избрани на случаен принцип, чрез ЖРЕБИЙ, който ще се проведе в присъствието на нотариус.
 От фондация "Искам бебе" съобщават, че кандидатстването за финансиране започва на 13 март и ще продължи до 27 март на сайта на фондацията, където ще бъдят обявени и условията за кандидатстване.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси