Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

Осъдиха на 6 години затвор мъж, блуствал с дъщеря си СНИМКА: архив на oshtepan.com

Осъдиха на 6 години затвор мъж, блуствал с дъщеря си

Написана от  Четвъртък, 18 Февруари 2021 17:50
По обвинителен акт на Районна прокуратура – Пазарджик е осъден Б.А., на 39 г., че  при условията на продължавано престъпление
 в периода от началото на февруари 2019 г. до средата на  март 2020 г., на неустановени дати,  в село в област Пазарджик, е извършил действия, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, ненавършило 14-годишна възраст. Пострадалото 9 - годишно момиче е негова дъщеря и мъжът е използвал положение на надзор,като е извършил деянието и чрез употреба на сила  - престъпление по чл. 149 ал. 2 във вр. чл.149 ал. 1 във вр. чл. 26 ал. 1 от Наказателния кодекс, съобщиха днес от пресцентъра на Апелативна прокуратура-Пловдив.
Районен съд – Пазарджик е наложил на Б.А. наказание от 6 години „лишаване от свобода“ при първоначален „строг“ режим. До момента той не е бил осъждан.
Присъдата подлежи на протест и обжалване пред Окръжен съд – Пазарджик, уточняват от пресцентъра на Апелативна прокуратура – Пловдив.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино