Печат на тази страница

Joomla 2.5 расширения
joomla Форум

В кръводарителската акция на "Асарел-Медет" АД се включиха 126 работници и служители СНИМКИ: фейсбук страницата на "Асарел-Медет" АД

В кръводарителската акция на "Асарел-Медет" АД се включиха 126 работници и служители

Написана от  Събота, 13 Февруари 2021 18:11
В традиционната кръводарителска акция в „Асарел-Медет” АД, която се проведе от 8 до 12 февруари,
се включиха 126 работници и служители.
Екипът на Здравна служба „Асарел“ си партнираше с медиците от Районния център по трансфузионна хематология - Пловдив, и тандемът създаде отлична организация акцията да протече при строго спазване на всички необходими противоепидемични мерки.
Кръводарителската акция в „Асарел-Медет“ е част от националната кампания „Капка по капка – живот“. Сред доброволците имаше служители от производствените и административните звена на компанията, ученици от дуалното обучение, както и работещи в дъщерните ни дружества - „Асарел Ремонт“ и „Асарел-Транс“.
Всеки от дарителите получи лична благодарност, подписана от изпълнителния директор инж. Делчо Николов, и брандиран ключодържател във формата на червено сърце, което да им напомня за благородното дело.


 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Последните от ОщеПан

кинотеатр online
новинки кино