Членовете на Лайънс клуб - Панагюрище, присъствали на церемонията по смяна на караула Членовете на Лайънс клуб - Панагюрище, присъствали на церемонията по смяна на караула СНИМКИТЕ са предоставени от г-жа Бензарова

Сред приоритетите на Мария Бензарова e приемането на нови членове в Лайънс клуб - Панагюрище

Написана от  Петък, 10 Юли 2020 16:57
В началото на юли членовете на Лайънс клуб – Панагюрище поставиха началото на 2020-2021 година, през която президент ще бъде Мария Бензарова.
Тя пое президентската огърлица от Нено Иванов на церемониия в комплекс „Тракиец”, село Житница. Преди това Нено Иванов направи обзор на дейността на клуба през изминалата 2019-2020 година.
Освен г-жа Бензарова в Управителния съвет през мандат 2020-2021 година са: паст президент Нено Иванов, първи вицепрезидент Елеонора Пагелска, втори вицепрезидент д-р Любомир Спасов, секретар Петя Сеферинкина и ковчежник Таня Симеонова.
На въпрос на oshtepan.com г-жа Бензарова каза, че о
сновните каузи, по които тя ще работи ктивно през идната година, са: стабилизиране на Лео клуба, приемане на нови членове в Лайънс клуба, организация на благотворителни инициативи, които са включени в годишния календар.
Лайънс клуб - Панагюрище бе чартиран през ай 2009 година. Негов пръв президент беше Марин Филин.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси