Всички гишета на „БДС“ в сградата на ОДМВР- Пазарджик са отворени. Възстановява се работата на секторите „Български документи за самоличност“ и „Пътна полиция“

Написана от  Четвъртък, 02 Юли 2020 14:50
От днес – 2 юли са отворени всички гишета на сектор „БДС“ в сградата на ОДМВР- Пазарджик, съобщиха от
 пресцентъра на ведомството.
Поетапно се възстановява нормалната работа на секторите „Български документи за самоличност“ и „Пътна полиция“.
В пълен обем работят и гишетата за подаване на заявления и получаване на вече изработените шофьорски книжки в сектор „Пътна полиция“. Единствено звеното на обработка на документи за регистрация на МПС работи в намален състав, но то ще възстанови работата си в пълен обем през следващата седмица. Създадена е организация гражданите да чакат своя ред извън помещенията за прием и получаване на документи , осъществява се пропускателен режим, за да няма струпване на хора, задължително е носенето на предпазни маски и ползването на дезинфектант.
Припомняме, че с последните промени в законодателството всички лични документи, които изтичат до края на месец октомври тази година, автоматично имат удължен срок на валидност с още 6-месеца.  
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси