До 31 ноември е срокът за регистрация на газовите бутилки в автомобилите, припомнят от полицията

Написана от  Петък, 26 Юни 2020 21:28
От пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик припомнят, че срокът за регистриране на монтираните 
в автомобилите газови уредби е удължен до 31.11.2020г.
С промяната в законодателството по време на извънредното положение беше удължен и срокът на валидност на всички български лични документи с още 6 месеца.
От полиццията  призовават гражданите, ако нямат наложителна нужда от смяна на лични документи или други административни услуги, да не се трупат на опашки пред звената БДС или Пътна полиция. 
На 25 юни в 13.00ч. беше възобнови работата си звеното за регистрация, пререгистрация, спиране и бракуване на МПС в сектор „Пътна полиция” при ОДМВР-Пазарджик, припомнят от пресцентъра. 
Звеното беше подложено на дезинфекция, а служителите, които обслужват гражданите, не са били контактни с далите положителни проби техни колеги.
За спазване на противоепидемичните мерки в секторите „Български документи за самоличност” и „Пътна полиция” е въведен пропускателен режим за гражданите, които трябва да бъдат задължително с предпазни маски. На входовете е поставен и дезинфектант.

Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси