Приключи обучението по Програма "Детско полицейско управление", в което участваха и ученици от ОУ "Проф.Марин Дринов"- Панагюрище

Написана от  Събота, 13 Юни 2020 19:28
 
Дистанционно приключи двугодишното обучение на доброволците по Национална превантивна програма „Детско полицейско управление“,
която организира МВР, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР- Пазарджик.
В нея участваха 121 ученици от 5 училища в област Пазарджик: ОУ „Проф.М.Дринов“- гр. Панагюрище, ОУ „Проф. Иван Батаклиев“- гр. Пазарджик, СУ „Христо Ботев“- гр. Септември,.СУ „Св.Св.Кирил и Методий“-  Велинград, ОУ „Петко Р. Славейков“- гр. Пещера.
След преустановяване на посещенията в учебните заведения, във връзка  с усложената епидемиологична обстановка в страната, се промени и начинът за провеждане на заниманията по проекта. Използвайки платформите за дистанционно обучение в съответното училище, служителите от ОДМВР- Пазарджик, работещи по Програмата, изпращаха ежеседмично на доброволците специално разработени презентации на теми: „Опасностите в интернет“, „Психоактивни вещества“, „Пътна безопасност“ „Физическа подготовка в домашни условия“, както и предложения за интересни игри вкъщи, уточняват от полицията. 
Всички доброволци ще получат дипломи за завършен курс на обучение по Програмата, които ги очакват в училищата.
ОДМВР- Пазарджик благодари на своите партньори за ползотворната съвместна дейност по Програма „Детско полицейско управление“: Областна администрация, общините Пазарджик, Септември, Велинград, Пещера и Панагюрище; БЧК, РЗИ, РУО,  архиерейските наместничества на Пазарджишка, Панагюрска и Пещерска околии! 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси