Районно управление - Панагюрище Районно управление - Панагюрище СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Преписка срещу бътовец, влязъл да краде в мазето на свой съселянин

Написана от  Понеделник, 30 Март 2020 20:47
Двама апаши са установени от служителите на полицейските управления в Септември и Панагюрище.
През миналата седмица в полицейското управление в Септември се получил сигнал от 19-годишен тийнейджър от същия град. Младежът съобщил, че непознат се приближил до него и направил опит да отмъкне портфейла му. Той обаче подгонил джебчията, който успял да избяга, без да довърши кражбата си. В резултат на предприетото разследване от страна на местните криминалисти извършителят скоро бил спипан. Оказало се, че това е септемвриецът Р.К.- 25г.
В петък вечерта /27 март/ 48-годишният А.Л. от панагюрското село Бъта подал сигнал в Районно управление - Панагюрище. Мъжът съобщил, че е заварил жител на селото по време на опит да краде от мазето му. На мястото бил изпратен дежурен автоатрул, който установил, че неканеният гост е съселянинът на потърпевшия - И.С.-34г. И при двата случая спрямо извършителите са образувани преписки, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР - Пазарджик.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси