Осем са контролно-пропускателните пункта на входно-изходните места на Пазарджик. Полицията призовава да се спазват новите противоепидемични мерки

Написана от  Неделя, 22 Март 2020 10:23
На входно-изходните места на Пазарджик като областен център са изградени 8 контролно-пропускателни пункта,
във връзка с мерките, разпоредени от Министерство на здравеопазването и влезли в сила от 00.00 часа на 21 март. Това съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР-Пазарджик. Пунктовете са:
- на пътя за АМ «Тракия» при Затвора
- на пътя за село Бощуля
- по пътя за село Звъничево при мост «Атлантик»
- при разклона за село Главиница
- на пътя за село Добровница
- на пътя за село Мирянци
- на пътя за село Синитево
- на пътя за село Ивайло
Полицейските екипи извършват проверки на леките автомобили за причините, които налагат влизане или излизане от града. Съгласно новите противоепидемични мерки, пътуващите е неохбодимо да се снабдят със служебни бележки или документи, които да удостоверяват къде живеят по настоящ адрес, ако той е различен от постоянния, припомнят от полицията.
Ако се налага пътуване към работа, е необходима служебна бележка от работодателя, а по здравословни причини –медицински документ. Очакваме, че ще има и конкретни случаи, които тепърва ще се изясняват, но това ще става по преценка на място от полицейските екипи, които ще ги съгасуват с дежурната част на районното управление в Пазарджик и ОДМВР, уточняват от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик. Оттам призовават гражданите към търпение, разбиране и отговорност при спазване на разпоредените мерки, които са в името на обществения интерес.
               
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси