Хранителни продукти, които масово се купуват в големи количества Хранителни продукти, които масово се купуват в големи количества

В Панагюрище започна паническо пазаруване на хранителни стоки

Написана от  Петък, 13 Март 2020 17:50
 
Дълги опшки се извиха в част от  хранителните магазини в Панагюрище, сигнализираха читатели
на oshtepan.com. Малко след като в България бе обявено извънредно положение от 13 март до 13 април, десетки тръгнаха към супермаркетите. Панагюрци купуваха в по-големи количества основни хранителни продукти като брашно, олио, ориз, леща... Някои се запасяваха и с по няколко 10-литрови бутилки вода, убеди се и представител на oshtepan.com.
Част от пазаруващите в по-големи количества смятат, че това е наложително, понеже не се знае дали няма да удължат срока на извънредното положение. Собственик на хранителен магазин сподели, че през последните 3-4 часа днес наистина се наблюдава паника сред хора от различни възрасти, които пазаруват хранителни продукти в по-големи количества.
Паническото пазаруване води до струпване на големи групи хора на едно място, а това повишава риска от зараза с коронавирус, припомнят специалистите.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси