Нора Кунчева и мартеници Нора Кунчева и мартеници СНИМКИ: архив на oshtepan.com

С проекта "Мартенски базар" червенокръстците в Панагюрище събраха над 3 600 лева

Написана от  Вторник, 03 Март 2020 19:51
Проектът ”Мартенски базар” на БЧК и БМЧК –Панагюрище приключи повече от успешно.
Доброволците успяха да изработят 5000 мартеници, в които вплетоха пожеланията си за здраве, благополучие и успех за всеки притежател. Със събраните средства от даренията ще бъдат финансирани предстоящи проекти на организацията, насочени към социално слаби семейства, самотни възрастни хора и деца в неравностойно положение. Това съобщи председателят на БЧК - Паннагюриище г-жа Нора Кунчева.
         С част от изработените мартеници са събрани 2 100 лева, благодарение на фирмите „Асарел-Медет”-АД, „Оптикс”-АД, „Астроида”ООД, „Бунай”АД, Оптикоелектрон Груп" АД, „Орика Мед” АД - България, Галванопрактик СД, както и на Общинска администрация –Панагюрище. БЧК благодари на ръководствата на фирмите и се надява на още взаимнополезни партньорства
От продажба на мартеници, със сергия на БЧК в центъра, даренията са допълнени с още 1531,70 лв.
Благодарим сърдечно на гражданите, които търсеха нашите мартеници
и даряваха средства за каузата
ни, каза г-жа Кунчева.  
С мартеници червенокръстците са закичили потребителите в ДЦПЛУ”Св.Св. Козма и Дамян” и ДЦД ”Дъга”, а членовете на БМЧК с над 100 мартеници пациентите и персонала на МБАЛ „Уни Хоспитал”.
За пореден път се уверихме, че предложеното добро печели двойно повече добро и дарява надежда за добрини, подчерта  председателят на БЧК-Панагюрище.
 


Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси