"Асарел-Медет" АД и почистване на градски пътища "Асарел-Медет" АД и почистване на градски пътища СНИМКИ: архив на oshtepan.com

И "Асарел-Медет" АД помага за овладяване на бедственото положение в община Брацигово

Написана от  Петък, 07 Февруари 2020 16:56
Със съдействието на областния управител Стефан Мирев фирмите „Асарел- Медет“ АД и „Еко Хидро“ ООД
 осигуряват тежка верижна техника - булдозер 25 тона и роторен снегорин, за разчистване на пътя до селата Равногор и Розово и летовищата „Розовски вриз“ и „Атолука“ в община Брацигово.
Със заповед на кмета на общината Надежда Казакова в населените места днес беше обявено частично бедствено положение след падналия обилен снеговалеж, съобщиха от пресцентъра на Областна администрация - Пазарджик. Верижните машини вече са в община Брацигово. Възстановено е елзахранването в селата Розово и Равногор, осигурени са хранителни продукти и лекарства за нуждаещите се, предимно възрастни хора.
            Областният управител Стефан Мирев е в постоянен контакт и координация между институциите от Единната спасителна система, участващи в дейностите по овладяване на частичното бедствено положение в община Брацигово, област Пазарджик.Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси