Продължава кампанията "Купи и дари" на Лайънс клуб. На 23 декември раздават продукти на 25 души

Написана от  Неделя, 22 Декември 2019 20:42
Приключи първият етап на коледна благотворителна кампаниа на Лайънс клуб – Панагюрище, "Купи и Дари",
която протича на три етапа. Първият етап започна на 13 декември и  завърши на 21 декември. От общественополезната неправителствена организация съобщиха, че с дарените от гражданите на община Панагюрище хранителни продукти са окомплектовани 25 торбички с трайни продукти от първа необходимост:олио, брашно, захар, варива - орис, боб, леща, макарони... и консерви (пастет, русенско варено, лютеница, риба...)
От панагюрския Лайънс клуб молят дарителите да купуват предимно хранителни продукти, които са готови за консумация, тъй като голяма част от нуждаещите се не са в състояние да си сготвят сами.
За предстоящите коледни празници първите окомплектовани торбички ще бъдат раздадени УТРЕ, на 23.12.2019г., понеделник, от Социалния патронаж.
 Вторият етап от кампанията ще приключи на 28 декември, като хранителните продукти  ще бъдат раздадени предновогодишно другия понеделник - 30.12.2019 г.
Кампнията „Купи и дари” ще бъде закрита на 04.01.2020г. , като окомплектованите хранителни продукти  ще бъдат раздадени на 6 януари 2020.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси