Общинска администрация - Стрелча и Районно управление - Панагюрище Общинска администрация - Стрелча и Районно управление - Панагюрище СНИМКИ: архив на oshtepan.com

Пострадалият 36-годишен кандидат-съветник от ПП АБВ в Стрелча пръв е започнал скандала с непълнолетен младеж

Написана от  Четвъртък, 07 Ноември 2019 14:22
По повод на появили се публикации в различни медии със заглавия: «Пребиха общински съветник от Стрелча» 
и «Общински съветник от АБВ в Стрелча е бил пребит снощи», бихме желали да изразим своята позиция по така поднесената информация. В момента на публикуванев сайтовете на тези материали за извършено престъпление или друго закононарушение НЯМА получен подобен сигнал нито в РУ-Панагюрище, нито в ОДМВР-Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР- Пазарджик. 
На основание само на публикациите директорът на Областната дирекция на МВР в Пазарджик старши комисар Ивайло Тишев е разпоредил незабавна проверка. Едва тогава и след предприетите действия от страна на служителите от полицейския участък в гр.Стрелча е депозирана жалба по случая. Това е станало, след като е установена самоличността на визирания мъж, за когото се твърди, че е бил обект на насилие и саморазправа. Полицейските служители сами са влезли в контакт с него, разяснили са възможността да потърси правата си, като депозира жалба в полицията.
В хода на проверката е изяснена фактическата обстановка около случилото се в малките часове на 4 ноември и причината за конфликта между кандидата за общински съветник И.Т.-36г. и друг негов 17-годишен съгражданин. Установено е, че малко преди това И.Т. пръв е започнал скандал с непълнолетния младеж, което, от своя страна, е провокирало малко по-късно и неговата ответна реакция в центъра на Стрелча. След приключването на проверката преписката по случая ще бъде изпратена и до Районната прокуратура в Панагюрище за произнасяне по компетентност. Дълг на полицията е да защитава живота, здравето и интересите на гражданите от региона. Но, за да се случва това, е необходимо и съдействието на хората, като подават реални сигнали по официалните канали и предоставяне на органите на реда максимално подробна информация за всеки конкретен случай, призовават от пресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Припомняме, че на 4 ноември в социалните мрежи, а после в различни регионални и национални медии се разпространи  информация от представители на ПП АБВ, че техен съветник е бил "пребит". Появиха се и множество коментари, повечето от които внушаващи, че побоят е дело на политически опоненти, претърпели загуба в изборния 3 ноември.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси