Младеж от Панагюрище прегази 57-годишен мъж, който почина

Написана от  Петък, 27 Септември 2019 10:39
Панагюрец на 57 години почина в резултат на нелеп пътен инцидент, съобщиха от пресцентъра на ОДМР-Пазарджик.

Около 23.00ч. в сряда - 25 септември/ в РУ-Панагюрище
бил получен сигнал за пътен инцидент, при който бил прегазен мъж на кръстовище в града. Незабавно към мястото били насочени екипи на РУ-Панагюрище и Спешна помощ. Пострадалият 57-годишен П.П. от Панагюрище бил в тежко състояние и починал още по време на транспортирането му към болницата. 
Екип от разследващ полицай, криминалисти, пътни и охранителни полицаи започнали да разнищват случилото се. Станало ясно, че малко преди инцидента възникнала свада между две групи от мъже и младежи. Пострадалият П.П. бил в едната група и се обадил на сина си, за да доведе още хора на помощ. Младежите се качили на лек автомобил „Ауди“, управляван от 18-годишния Р.К., жител на града. Водачът шофирал с несъобразена скорост в района, където станало сбиването, и на кръстовище с тясна улица в тъмнината не видял лежащия на пътя П.П. Автомобилът преминал през мъжа, в резултат на което той починал. Тийнейджърът, който имал от скоро свидетелство за управление на МПС, се уплашил, изоставил автомобила на черен път и се укрил. Малко по-късно осъзнал случилото се и сам отишъл в сградата на РУ-Панагюрище. Той е задържан за срок от 24 часа, а за случилото се незабавно е уведомена прокуратурата.
Установена е самоличността на всички, участвали в скандала и сбиването, за да се изясни в пълнота създалата се ситуация.
Трупът е откаран за аутопсия в „Съдебна медицина“-Пазарджик за аутопсия. По случая се води досъдебно производство под наблюдението на Окръжната прокуратура в Пазарджик, съобщиха от прес
центъра на ОДМВР- Пазарджик.
Според неофициална информация младежът и починалият мъж са били в роднински връзки, което прави случая още по-нелеп.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси