Засилени полицейски проверки по пътищата в област Пазарджик по време на почивните дни

Написана от  Сряда, 04 Септември 2019 20:39
В струтурите на ОДМВР-Пазарджик са планирани комплекс от мерки, свързани с предстоящите празнични и почивни дни.
 
На първо място е осигуряването на безопасността на движението заради очаквания засилен автомобилен трафик – на 5 септември от 16 до 20 часа и на 6 септември от 8 до 12 часа, както и на последния от серията почивни дни - 8 септември, за времето от 14 до 20 часа, когато се очаква обратен трафик - в посока към големите градове.
В региона основен акцент на пътните и охранителните полицаи ще бъде насочен към автомагистрала «Тракия», към главните пътища – Пазарджик-Пловдив, Варвава-Велинград, Пазарджик-Пещера-Батак-Цигов чарк, Пазарджик-Панагюрище.
В почивните дни се предвижда и провеждане на специализирана полицейска операция, насочена срещу шофиране след употреба на алкохол и наркотични вещества, ще се проверява и за правоспособността на водачите. Проверките ще се извършват по всички пътища и малките населени места. Особено внимание ще се насочи върху товарния трафик на автомобили с максимална маса над 12 тона по АМ «Тракия» - на 5 септември за времето от 16.00 до 20.00 часа и на 08 септември от 14.00 до 20.00 часа.
Във всички общински центрове ще бъде осигурена полицейска охрана на всички масови мероприятия, вързени с Деня на съеднинението 6-ти септември. Предвидено е извеждане на максимален брой полицейски екипи от пътна, охранителна и криминална полиция.
Ръководството на Областната дирекция на МВР в Пазарджик пожелава на всички жители и гости на областта празнични и почивни дни изпълнени с радост и приповдигнато настроение.
                                                 Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси