Чистота и ред Чистота и ред Павлина Вайсилова

Заедно за чисто и красиво Панагюрище

Написана от  Четвъртък, 18 Април 2013 10:39
Да се включим активно в общинската инициатива „Заедно за чисто и красиво Панагюрище”. Общинска администрация разработи програма от дейности, която вече е в ход. Дейностите по почистване от битови отпадъци се изпълняват както следва:
На изходите на град Панагюрище и обществените места – до 19 април с изпълнител Общинско предприятие „Чистота”;
Почистване на паметниците и пространствата около тях до края на седмицата - 19 април с ангажимент от страна на училищата в Панагюрище;
- Почистване на обществените места и нерегламентираните сметища в населените места на общината от живущите в тях – до събота, 20 април.
Общинската инициатива „Заедно за чисто и красиво Панагюрище” ще приключи на 20 април, когато в 11 часа на пл.”20 април” в Панагюрище ще има програма с участието на певицата Нели Петкова.Организацията по извозване на събраните отпадъци е на Община Панагюрище и Общинско предприятие „Чистота”. На разположение ще бъде цялата налична техника на общинското предприятие. При доброволчески инициативи за почистване и озеленяване в рамките на кампанията, жителите могат да сигнализират на горещата телефонна линия 0357/ 90997 до 20 април 2013 година.
На концерта на 20 април в центъра на Панагюрище ще бъдат отличени гражданите, проявили най-сериозна активност за почистване около домовете си.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com
Още в тази категория: Поставят знамената »

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси