Комисар Иван Панаюотов Комисар Иван Панаюотов СНИМКАТА е предоставена от пресцентъра на ОДМВР - Пазарджик

Шефът на огнеборците в област Пазарджик Иван Панайотов стана на 60 години

Написана от  Сряда, 07 Август 2019 20:01
Огнеборци от цялата област отбелязаха 60-годишнината на родения в Панагюрище комисар Иван Панайотов –
директор на РДПБЗН-Пазарджик, съобщиха от пресцентъа на областна дирекция на полицията. Това стана днес на тържествена церемония в двора на регионалната дирекция в Пазарджик. На нея присъстваха служители от районните служби в Пазарджик, Батак, Пещера, Панагюрище, Велинград и Белово. За да изразят своята признателност и да кажат добри думи, бяха дошли и бивши служители на пожарната, с които комисар Иван Панайотов е работил продължително време.
Специален поздрав към рожденика отправиха малчуганите от Детска градина „Доброта” от пазарджишкото село Синитево, а стихове за пожарникаря рецитира Тодор Войников от Пазарджик.
Развълнуван, комисар Панайотов пожела на огнеборците да продължат да работят със сърце и душа, като винаги мислено се поставят на мястото на пострадалия и имащия нужда от помощ.
С навършването на 60 години комисар Панайотов напуска системата на вътрешното министерство след 36 години вярна и самоотвержена служба в името на обществения интерес.
Комисар Иван Панайотов е роден на 07.08.1959 г.. Завършил е ВСШ "Георги Димитров"-МВР с профил "Противопожарна охрана". През времето на своята служба е преминал през всички изпълнителски и ръководни нива в структурите на пожарната.
От 2000 г. е началник на ОУПБЗН-Пазарджик, а в последствие и директор на РДПБЗН-Пазарджик.
За професионализма и постиженията в работата си е награждаван многократно от ръководството на МВР и ГДПБЗН.
Тази година той беше отличен с приза „Пожарникар на годината”, а по повод професионалния празник на Министерството на вътрешните работи и с почетно отличие „За доблест и заслуга” – 1 степен.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси