За 3 месеца са съставени 80 акта за нарушения по наредбите за опазване на обществения ред в общините

Написана от  Сряда, 31 Юли 2019 20:23
Засилен контрол по спазване на обществения ред и най-вече на нощната тишина се осъществява на територията на областта. 
Екипите, извършващи патрулно-постова дейност, имат за задача да реагират своевременно на сигнали за дейности, обезпокояващи спокойствието на гражданите.
През летните месеци традиционно се провеждат множество тържества по различни поводи и това води след себе си до по-засилен контрол от страна на районните управления. През месеците май, юни и юли на територията на региона са съставени общо 80 акта за установени нарушения по наредбите за опазване на обществения ред в общините. Редом с тях са издавани и множество протоколи за предупреждения или разпореждания съгласно Закона за Министерството на вътрешните работи.
През изминалата нощ полицейска операция на екипи от сектор „Пътна полиция“ и районните управления в областта е осъществена на територията обслужвана от управленията в Пазарджик и Септември. По време на нейното провеждане не са констатирани нарушения на изискванията на местните наредби или Закона за защита от шума в околната среда. Успоредно с това е извършен засилен контрол над участниците в движението по пътищата. От извършените проверки са установени общо 74 нарушения, за които са съставени 37 акта и 24 фиша. Двама от проверените водачи са били зад волана с отнети свидетелства за управление на МПС, съобщиха от п
ресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси