За професионалния празник на МВР предметни награди получиха 5 районни полицейски управления в област Пазарджик, сред които и Панагюрското

Написана от  Четвъртък, 04 Юли 2019 21:10
Служители от структурните звена на Областната дирекция на МВР в Пазарджик бяха наградени днес
по случай професионалния празник на вътрешното министерство - 5-ти юли.
Тържествената церемония се проведе в заседателната зала на ОДМВР-Пазарджик, а отличията бяха връчени от старши комисар Йордан Рогачев. 
За проявен професионализъм, високи резултати и всеотдайност в работата с огнестрелно оръжие от министъра на вътрешните работи бе награден комисар Иван Дончев – началник на отдел „Охранителна полиция“ в ОДМВР. Оръжието ще бъде връчено на комисар Дончев тази вечер на специална церемония в тържествената зала на Централния военен клуб в столицата, на която ще присъства цялото ръководство на МВР.
С едно от най-високите отличия – Почетен знак на МВР ІІІ-степен, беше отличен днес и началникът на Районното управление в Пазарджик главен инспектор Ненко Годжевъргов. За съществен принос по конкретни случаи или за цялостната си дейност със заповеди на ръководството на вътрешното министерство и на директора на областната дирекция бяха отличени десетки служители от различни звена в цялата област.
Във връзка с празника на тържествената среща днес старши комисар Рогачев

поздрави и изненада с предметни награди служители от отдел „Охранителна полиция“ и районните управления в региона, участващи в успешното реализиране на проекта „Детско полицейско управление“, разказаха от п
ресцентъра на ОДМВР-Пазарджик.
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси