Моменти от 10-годишния юбилей на Лайънс клуб - Панагюрище Моменти от 10-годишния юбилей на Лайънс клуб - Панагюрище СНИМКИ: Павлина Вайсилова

В Панагюрище приказката на Лайънс клуб за доброта, вяра и любов навърши 10 години

Написана от  Петък, 07 Юни 2019 23:53
 Със стил, но семпло, без напудреност, в задушевна атмосфера премина 10-годишният юбилей на Лайънс клуб - Панагюрище.
 
Празникът се състоя на 7 юни в ресторанта на зала "Арена Асарел" и на него присъстваха не само членове и приятели на панагюрския клуб, а лъвове от клубовете в Пловдив, Габрово, Велико Търново и Пазарджик. 
Тържеството се превърна във вечер на признанието и благодарността. Президентът на панагюрската благотворителна  организация Лиляна Карацонева връчи много плакети и грамоти и самата тя получи много отличия от дискрикт управителя на Асоциацията на Лайънс клубовете в Дискрикт 130 - България Веселин Георгиев. Той похвали панагюрския Лайънс клуб, че е един от най-инициативните и активни клубове в страната. "Гледайте се в очите и си казвайте всичко ясно", пожела на домакините г-н Георгиев. За 10-годишнината на местния клуб той връчи на г-жа Карацонева сертификат, грамота за активна дейност и успешен принос в мандат 2018-2019, почетен знак на Дистрикт 130 Лайънс България, благодарствена грамота от Лайънс клуб - Търговище за моралната и финансова подкрепа на кауза. 
 
За 10-годишна служба в полза на обществото почетен знак лента дистрикт управителят връчи на Марин Филин, Ивайло Карацонев, Георги Станчев, Иванка Живкова, Любомир Спасов, Невяна Мазнекова-Тинкова, Радка Семова, Стоянка Върлякова, Сашо Господинов, Стоян Василев и покойния инж.Тодор Стоицев, от чието име отличието получи дъщеря му Рада.
Плакети с благодарност за съпричастността към дейността на Лайънс клуб - Панагюрище на г-жа Карацонева връчи на Ротари клуб - Панагюрище, изпълнителния директор на "Бунай" АД инж.Стоян Мачеев, изпълнителния директор на "Оптикс" АД инж.Иван Чолаков, Иван Игнатов,Лайънс клуб - Пазарджик, музикалния педагог Нона Немигенчева, магьосника на пироефекти Иван Иванов, отец Борис Манов, учителя Снежина Машева, Пенчо Йонков, Георги Лещаров, Коста Терзиев, Димитър Влайков, Радко Шуманов, Пенка Карбанова и други.


Десет години усъвършенстване и възход. Десет години благородство и състрадание.
Десет години утвърждаване на нравствеността.
Оценете
(0 гласа)

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси