Елтабло и мрежа на EVN. Елтабло и мрежа на EVN. oshtepan.com

От EVN - готови за зимния сезон

Написана от  Вторник, 26 Ноември 2013 09:19
Инспекции на 56 500 км мрежи средно и ниско напрежение, подменени 1720 стълба по мрежи средно и ниско напрежение, извършени инспекции на всички трафопостове и възлови станции, собственост на дружеството са част от подготовката на EVN за зимния сезон.
От компанията съобщиха, че са направили и цялостна, и комплексна проверка на съоръжението и оборудването във всеки трафопост, преглед на специализираната механизация – 369 високопроходими автомобили, 8 моторни шейни и 30 високопроходими автовишки. Допълнително били осигурени и 2 броя АТВ, оборудвани с вериги, които се използват в труднодостъпни места.
За справянето с различни ситуации през зимата, EVN България разчита на доброто взаимодействие на своите регионални диспечери и ръководители на звена с местните власти в лицето на областните управители, общините и Териториални дирекции „Гражданска защита”. На всички областни управители, общински кметове и директори на Териториални дирекции „Гражданска защита” е предоставена информация за конкретните лица за контакти от EVN България.
На разположение на клиентите е също и денонощният телефонен център на дружеството, където клиентите могат да се информират по различни въпроси или да подават сигнали за евентуални аварии.
0700 1 0007 – телефон при аварии
0700 1 7777 – телефон за обща информация и справки
0700 1 0207 – телефон за автоматична проверка на сметка
е
mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси