Ученици от ОУ "Проф.Марин Дринов" раздаваха брошури за кампанията "Не продаваме алкохол на непълнолетни"

Написана от  Събота, 23 Март 2019 09:33
Деца от Детските полицейски управления в Пазарджик, Панагюрище, Велинград и Пещера посетиха питейни заведения в градовете си и раздадоха брошури,
във връзка с провеждане на кампанията „Не продаваме алкохол на непълнолетни”, съобщиха от пресцентъра на Оластна дирекция на МВР - Пазарджик.

Инициативата за реализиране н кампанията е на сектор „Детска престъпност” при Главна дирекция „Национална полиция”, съвместно с Асоциацията на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки в България. Най-активните участници в превантивната кампания са доброволците от детските полицейски управления. От началото на седмицата децата от „Детско полицейско управление” в Пазарджик, Панагюрище, Велинград и Пещера посетиха заедно с техните униформени наставници питейни и увеселителни заведения в трите града. На собствениците и управителите бяха раздадени брошури, а всеки един от тях подписа и харта за отговорността при продажбата на алкохолни продукти. Навсякъде децата бяха посрещнати радушно и с усмивка, а от стоя страна управителите в знак на съпричастност освен участието в кампанията почерпиха малчуганите с безалкохолни напитки и сокове.
Пресцентър ОДМВР-Пазарджик
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси