В подкрепа на "Стрелчанската Коледа" кметът Стойно Чачов организира допълнителна благотворителна инициатива

Написана от  Неделя, 02 Декември 2018 19:29
Благотворителна инициатива в подкрепа на „Срелчанската Коледа“ имаше днес в Стрелча, организирана със съдействието на кмета на общината Стойно Чачов.
На събитието присъстваха и част ръководството на ПП АБВ - основателят Георги Първанов, който бе президент на Република България (2002-2012), председателят на АБВ Румен Петков и Пламена Зячка, председател на младежкото АБВ. Тримата купиха картини и направиха дарения за „Стрелчанската Коледа”.
Благотворителната инициатива „Стрелчанската Коледа“ се провежда от 2007 година в Стрелча. Тази година тя ще се проведе на 20 декември – Игнажден.
Целта й е да се съберат средства за деца в неравностойно положение.
Събитието днес бе допълнителна проява към благотворителната кауза по идея на градоначалника Чачов и съпругата му. „Измислихме един вариант, в който хората да дойдат да нарисуват една картина и след това да има възможност благотворително, тя да бъде закупена, а събраните средства да бъдат дарени на 20 дечица от Стрелча“, заяви кметът на община Стрелча Стойно Чачов.
Оценете
(1 глас)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси