В СУ „Нешо Бончев” родители и специалисти беседваха по проблемите на младите

Написана от  Петък, 23 Ноември 2018 19:30
 
На 20-ти ноември в СУ „Нешо Бончев” се проведоха две срещи с родители по Национална програма „Заедно за всяко дете -2018 г“,
реализирана чрез училищния проект „Заедно за нашите деца“. В първата среща, която бе на тема „Модели на семейното възпитание“, лектори от ЦОП „Зора“ – психологът Десислава Добрева и социалният работник Красимира Маринска, по достъпен и атрактивен начин представиха пред родителите проблема за ролята на родителската подкрепа, която е в основата на личностното израстване на детето и доброто му реализиране в бъдеще.
В хода на втората среща по проекта, която бе на тема „Технологиите - новата зависимост при младите “, педагогическият съветник Илияна Александрова и родители на шестокласници дискутираха по въпроси, свързани с употребата на новите технологии - колко време е нормално детето да бъде в онлайн среда, рисковете от онлайн приятелствата и др.
Екип „Реклама”, СУ „Н. Бончев”
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси