Проектът "Детско полицейско управление" ще бъде реализиран в още 5 училища в област Пазарджик

Написана от  Четвъртък, 13 Септември 2018 22:50
И през тази година ще продължи активната работа по провеждане на дейностите, заложени в проекта „Детско полицейско управление”
на територията на област Пазарджик, съобщиха от пресцентъра на Областна дирекция на МВР.
В тази връзка днес в ОДМВР-Пазарджик се проведе работна среща. На нея присъстваха заместник-областният управител г-н Петър Белчев, директорите на петте училища, избрани за реализиране на проекта през учебната 2018-2019 година, представители на общините, РЗИ, БЧК, РУО, Българската православна църква, местни туристически дружества.
На срещата бяха и началниците на полицейските управления в областта, както и ръководни служители от ОДМВР-Пазарджик, участващи в програмата. Координаторът старши инспектор Мария Панайотова от отдел „Охранителна полиция” припомни на присъстващите какви са основните цели на проекта „Детско полицейско управление” и представи презентация с постигнатото до момента от първите участници в двугодишното обучение.
Сред тях бе и ОУ "Проф.Марин Дринов" - Панагюрище.

Всички се обединиха около тезата, че реализирането на проекта е довело до много добри резултати сред подрастващите, които са придобили нови знания, навици и умения. Изразена бе пълната подкрепа от представителите на институциите за активна съвместна работа при провеждане на новия двугодишен етап на „Детско полицейско управление” в Пазарджишка област, допълниха от пресцентъра на 
ОДМВР-Пазарджик.
 
Оценете
(0 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси