Световното първенство по фойерверки започва в петък.Три дни Панагюрище ще е огън, цвят и фантазия

Написана от  Сряда, 23 Май 2018 05:25

Тази седмица в продължение на три дни – 25, 26 и 27 май, Панагюрище ще е „огън, цвят и фантазия“, тъй като за шеста поредна година ще бъде домакин на Световно първенство по фойерверки за купата на град Панагюрище.
В първенството ще участват отбори от Норвегия, Украйна победителят от 2017 година – Казахстан. Подгряващата заря, която е извън състезателната програма, и през трите вечери ще изпълнена от панагюрската фирма „Огнена хризантема“ ЕООД. И трите вечери подгряващата заря ще започва в 21.45 часа. Пет минути след това – в 21.50 часа, ще започне свободното фойервер шоу, а в 21.55 часа ще е началото на състезателното пиро-музикално шоу /21:55 часа/ на отбора на Казахстан.
Втората вечер - 26 май, ще е представянето на отбора на Норвегия, а третата на Украйна.
Генерален спонсор на събитието е "Асарел-Медет" АД. 
Официалното откриване на шестото издание на Световното първенство по фойрверки ще е на 25 май от 20.00 часа на площад "20 април". И ттрите вечери пиро-музикалното шоу ще бъде предшествано от концертна програма. Първата вечер сред изпълнителите ще бъде панагюрката ДОННА, а третата вечер панагюрецът Дейвид Белишки.
Оценете
(2 гласа)
ОщеПан

Създател на OshtePan е Павлина Вайсилова.
Основната цел на този сайт е да повиши и разнообрази информираността на местната общност в различни сфери от живота с точни факти.

Уеб сайт: www.oshtepan.com

Оставете коментар

Моля убедете се, че всички задължътелни полета (маркирани със звезда) са попълнени. Не е разрешен HTML код.

Абониране

Въпроси